Retourneren

Herroepen (annuleren) van uw bestelling

  • Hoe kan ik mijn bestelling herroepen (annuleren)?

Antwoord: U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

  • Crediteren informatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

  • Hoe kan ik laten weten dat ik mijn bestelling wil annuleren?

Antwoord: U kunt een mail sturen naar info@humidor24.nl of het contactformulier gebruiken op de contactpagina. Hierin kunt u aangeven dat u uw bestelling wilt annuleren o.v.v. uw bestelnummer. U kunt ook ons modelbrief gebruiken die u kunt posten of e-mailen welke u vindt in de bijlage van de Algemene Voorwaarden.

Retour zenden van uw bestelling

  • Waarheen dien ik mijn bestelling naar toe te sturen als ik de bestelling heb geannuleerd?

Antwoord: Uw bestelling kunt u naar het volgende adres toesturen onder vermelding van uw bestelnummer: Humidor24, Markerkant 13-30, 1314 AN Almere, Nederland.